×

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Legbordstellingen

2Legbordstellingen zijn gangbare opslagsystemen, gemakkelijk in gebruik en hebben een lange levensduur. FGN Magazijnsystemen maakt gebruik vanmeerdere soorten legbordstellingen. Met behulp van deze legbordstellingen kunt u uw producten efficient opslaan.

FGN Magazijnsystemen is officieel partner van meerdere Italiaanse producenten. Hierdoor kunnen we statische- en volautomatische logistieke systemen leveren van diverse betrouwbare, kwalitatieve merken. Ons ervaren team is dagelijks bezig met het optimaliseren van diverse logistieke processen van vele opdrachtgevers. Voor iedere situatie zijn we in staat passende oplossingen te leveren, dit varieert van simpele statische magazijnstellingen tot high-end (vol)automatische magazijnsystemen.

Vanuit ons verkoopkantoor in Vuren kunnen we u snel van dienst zijn en adviseren naar de mogelijkheden die het beste passen bij uw onderneming. Door onze efficiente dienstverlening zijn we in staat uw logistieke oplossingen tegen zeer concurrerende tarieven te organiseren.

Legbordstellingen

De legbordstellingen van FGN onderscheiden zich door speciaal geprofileerde staanders en gepatenteerde legborden. De metalen legborden uit één stuk vervaardigd en door middel van de metalen legborden die voorzien kunnen worden met verstevigingsribben kunt u op elk gewenst moment het draagvermogen van uw legbordstelling vergroten.

Ook het uitbreiden van de legbordstellingen vormt geen enkel probleem. Uitbreiden kan bijvoorbeeld met een overvloering maar is ook mogelijk met diverse accessoires zoals opslagbakken, ladeblokken en deuren. Legbordstellingen die wij leveren voldoen vanzelfsprekend aan alle opslageisen op het gebied van handmatig order-picken. 

Advies op maat

Wij helpen u graag verder op het gebied van magazijninrichting en het gebruik van overige producten zoals bijvoorbeeld palletstellingen of verdiepingsvloeren. Ook voor simpelere magazijninrichting staan we klaar om u zo goed mogelijk te helpen voor concurrerende prijzen. Neem gerust telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak of klik op de onderstaande button om meer informatie aan te vragen.

contact