×

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Palletstellingen

Palletopslagsysteem

Voor de inrichting van het magazijn kunt u kiezen voor palletstellingen. Het gebruik van palletstellingen kan veel voordelen bieden. De stellingen kunnen namelijk breed worden ingezet en zijn geschikt voor meerdere soorten producten.Daarnaast zijn palletstellingen op het gebied van veiligheid en overzichtelijkheid de ideale opslagmethode voor uw magazijn.

FGN Magazijnsystemen levert palletstellingen in diverse soorten en maten. Indien gewenst kunnen we u adviseren over de optimale inrichting van uw magazijn, zo weet u zeker dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. We werken naast palletstellingen ook met andere systemen zodat we uw magazijn eventueel kunnen uitbreiden met andere accessoires en systemen. Bent u benieuwd naar onze kijk op uw situatie? Neem gerust eens contact op zodat we u persoonlijk kunnen adviseren naar de mogelijkheden.

Palletopslagsystemen van FGN Magazijnsystemen

Het assortiment van FGN Magazijnsystemen omvat diverse systemen. Indien u op zoek bent naar een palletopslagsysteem dan heeft FGN altijd een palletstelling die hier goed op aan sluit. De palletstellingen bestaat uit staanderframes die met elkaar verbonden zijn door horizontale liggers. Dit is de reden dat de palletstelling uitermate geschikt is voor palletopslag op verticaal verstelbare laadniveaus.

De palletstellingen zijn van Europese topkwaliteit en staat bekend om de unieke railprofilering. Deze palletstellingen voldoen mede door de hoge stabiliteitsfactor aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen van Europa.

Palletstellingen op maat gemaakt

Indien u wilt dat wij voor u een indeling maken voor uw magazijnruimte, vormen uw wensen ons vertrekpunt. Alle belangrijke aspecten zullen wij meenemen in de indeling, denk hierbij aan de verschillende laadeenheden, de orderpicking, aanrijdbeveiligingen, de heftrucks en gangpadaanduidingen. Specifieke wensen worden in overleg met u ingedeeld in de magazijninrichting.

Contact met FGN Magazijnsystemen

Wij helpen u graag verder met de inrichting van uw magazijn. Wilt u vrijblijvende informatie en advies? Neem gerust contact met ons op.

 

contact