├Ś

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Magazijninrichting

De juiste magazijninrichting kan de efficiëntie van orderpicken aanzienlijk verhogen!
Magazijnruimte is kostbaar, logisch dus dat u deze ruimte optimaal wilt benutten. Wanneer u op zoek bent naar advies en efficiënte tips bent u bij FGN Magazijnsystemen aan het juiste adres. FGN magazijnsystemen is gespecialiseerd in het optimaliseren van logistieke processen. Wij zijn partner van meerdere Italiaanse producenten en we leveren simpelere statische systemen maar ook (vol)automatische logistieke processen. Ook het gebruik van een parternoster binnen uw magazijn geeft enorm veel extra's.

Ons ervaren medewerkers staan klaar om voor u aan de slag te gaan en zijn dagelijks bezig met het oplossen van complexe opslagproblemen en het optimaliseren van uitgebreide logistieke processen.
 

Een magazijninrichting van FGN magazijnsystemen

Elk bedrijf is anders, geen magazijn is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat er gekeken wordt naar uw persoonlijke situatie en wensen. Bij FGN Magazijnsystemen kunt u advies op maat verwachten. Voor uw magazijn, producten en logistieke proces wordt er gekeken naar de beste magazijninrichting. Er zijn vele verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een statisch magazijninrichting of een volautomatische magazijninrichting. 

Magazijninrichting oplossingMagazijnstellingen en verdiepingsvloeren

De magazijnstellingen en verdiepingsvloeren die wij leveren zijn van vooraanstaande leveranciers uit Noord Italie. Een merk wat zich voornamelijk richt op verschillende soorten metalen magazijnstellingen en entresolvloeren. Het antwoord op de meest uiteenlopende eisen op het gebied van statische opslag.

De producten die FGN Magazijnsystemen leveren voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteits-en veiligheidseisen die wij in Europa kennen. 

 

 

Verticale- en verrijdbare opslagsystemen

Enkele van onze magazijnsystemen zijn de verrijdbare legbord- & palletstelling. Deze verrijdbare stellingen zijn erin geslaagd om statische magazijnstellingen te combineren met geavanceerde transportsystemen. Doordat er weinig gangpaden nodig zijn, is er nauwelijks sprake van ruimte- of volumeverlies. De stellingen kunnen worden weggereden. Hierdoor creëert u telkens de ruimte die u nodig heeft om bij het gewenste gangpad te komen.

Wilt u weten welke magazijnsystemen voor u geschikt zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. De medewerkers van FGN Magazijnsystemen staan graag voor u klaar.

De wet

Naast dat we letten op de praktische kant denken we ook aan het welzijn van uw medewerkers. Wanneer u kiest voor de magazijninrichting van FGN Magazijnsystemen kunt u verzekerd zijn dat deze voldoen aan alle wettelijke normen. Wel zo prettig aangezien u verantwoordelijk bent voor de veiligheid en de gezondheid van uw personeel.

Contact met FGN Magazijnsystemen

Wij nodigen u van harte uit persoonlijk kennis te maken voor vrijblijvende informatie of advies.

contact