×

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Over ons

FGN Magazijnsystemen is officieel leverancier van twee vooraanstaande Italiaanse producenten. Deze Italiaanse producenten van statische- en volautomatische logistieke systemen zijn wereldspelers met haar toonaangevende A kwaliteits producten.

Het ervaren team van FGN optimaliseert dagelijks de logistieke processen van vele opdrachtgevers in alle denkbare toepassingen. Binnen het leveringsprogramma bieden wij voor iedere situatie een passende oplossing. Van statische systemen, zoals magazijnstellingen en verdiepingsvloeren tot high-end (vol)automatische magazijnsystemen. Deze worden als standaard componenten of desgewenst op maat geproduceerd en geïnstalleerd.

Het verkoopkantoor van FGN Magazijnsystemen is gevestigd in (het centraal gelegen) Vuren. Op deze locatie beschikken wij over zeer geavanceerde programmatuur, waardoor wij  uw offerte- en engineering aanvragen snel kunnen beantwoorden. Disciplines als, projectbegeleiding, montage en planning, opslag en voorraadbeheer en after sales worden voor de Nederlandse markt eveneens vanuit Vuren gecoördineerd.

Door onze compacte en efficiënte organisatie zijn wij in staat uw logistieke processen tegen zeer concurrerende tarieven te organiseren. Wij nodigen u van harte uit om persoonlijk kennis te maken!
Bel voor een afspraak, Tel.: 0183 - 745 050 of vul het contactformulier in.

 

contact