×

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Bakschapstellingen

 De bakschappenstellingen welke FGN levert is speciaal ontworpen voor, en in samenwerking met, de autobranche en technische sector. Dit is zonder te overdrijven een unieke bakschapstelling met hangende schappen bevestigd in een centrale middenstaander. Met een enorme verscheidenheid aan schappen en accessoires (van perfo- en gaaswanden, platte legborden, draadmanden en draagarmen tot banden- en velgendragers, ladeblokken, bureaus, en lectuurdragers), is hij geschikt voor de opslag van zeer veel verschillende soorten goederen.

De bakschappen zijn in verschillende diepte- en breedtematen leverbaar. Wilt u de bak onderverdelen, dan plaatst u eenvoudig de traploos verstelbare verdeelschotten met etikethouder. Zo ontstaat een overzichtelijk en ruimte-efficiënt geheel dat, tot wel 40% meer opslagcapaciteit t.o.v. een traditionele legbordstelling biedt!

Het is ook mogelijk om op het bakschappensysteem een overvloering te plaatsen waarop u desgewenst een tweede en zelfs derde vloerlaag kunt aanbrengen.

Meer weten over onze bakschappen, vraag om een vrijblijvende demo.

Bel met onze experts 0183 –74 50 50 of vul het contactformulier in.